torsdag 8 september 2011

den fattiga lifvstilen

är så klart nästan pank. Blev det i sinnet först nu, för inte var jag det tidigare idag när jag köpte membrillo och manchego.
det är marmelad för 60 spänn och en liten ostbit för 40. Alltså, mitt kvällsfika går på nästan hundra bagis.

5 kommentarer:

  1. men det är det ju fan värt för den där svingoda membrillon! oleeee tu jana!!! /k

    SvaraRadera
  2. var tvungen att fläska på med mer membrillo sen, osten tog över för mycket. Fan, membrillo is da shit liksom

    SvaraRadera
  3. ja, det såg lite fattigt ut på bilden. 50/50 är det optimala tycker jag. imorn ska jag svulla i mig samma sak. mmmmmm /k

    SvaraRadera
  4. e själv en riktig arbetare..... knegat järnet i Sosse Sverige,hög skatt osv ..... nu har jag lagt undan svinit med cash och då ska jante-Sverige förstås tycka synd om sig och typ inte unna mig nått och så är det så synd om dem som inte har pengar. jag bara: get a life......... get a job.!.

    SvaraRadera
  5. Hm, förstår inte riktigt vad du menar men jag är socialist, har heller inte mycket emot jantelagen. Visst ska man inte se ner på andra, trycka dem små i skorna. Men egentligen är väl ingen bättre än sina medmänniskor.

    Och i den allt mer nyliberala värld vi lever i, där varje individ ska ta beslut över sina tillgångar, så kommer ett allt större ansvar med rikedom, att göra rätt med sina pengar och inte bara se till sitt eget bästa. För när inte staten tänker på de mindre lyckligt lottade måste individerna göra det.

    SvaraRadera