söndag 26 juni 2011

En ouppstyrd dag. Hade inga planer, gjorde inga planer. Dagen gick. Med kvällen kom rastlösheten och när pappren rasade i ett skred ner från byrån i hallen gick jag maniskt in för att slänga allt därpå. Alla pappren som kommit med posten och bara lagts på hög tills de blivit en trave att balansera. Reklam. Utskick från nätbutiker. Allt slängdes. Olästa skitgrejer från 2010. Kanske åkte något viktigt med. Kanske inte. Jag är bara glad att skiten är slängd.


6 kommentarer:

  1. ...men.... du får ju ta och städa upp om du vill ha lite gäster.........

    SvaraRadera
  2. Du är så SNYGG!

    Förresten, jag har förstått att du är en stjärna på smink. Var finns umeås bästa smink? Något speciellt märke eller någon butik som du gillar extra mycket? Jag skulle vilja köpa något somrigt läppstift/annat gunk och något rouge eller solpuder/bronzer som gör att jag ser mindre glåmig ut. Vilka färger är snygga? Jag har ett kallt rosa rouge och kalla rosa läppstift i olika nyanser. Men jag vill ha något nytt. Typ korall eller orange. Kan jag ha det trots att jag kanske främst passar i kalla rosiga färger? Eller vad tror du blir bäst? I stockholm har jag framförallt handlat på mac, men nu behöver jag nya umeåanpassade vanor. Och just det! Även consealertips mottages tacksamt. Nu har jag helena rubenstein magic consealer och den är bra för att täcka mina mörka ringar, men fungerar sämre på röda prickar i fejset. Vad hjälper då?

    Många frågor blev det. Svara bara om du har lust! :)

    SvaraRadera
  3. hahaha, oj, du, jag är ingen stjärna på smink, men jag sminkar ändå. Har skippat consealern helt och under mina ögon är det mörkt. Kände mig utklädd när allt det slitna var täckt. Men den jag hade, en för ögon från clinque(stavas det så) var täckande och bra. Vissa dar lät jag den ta över mitt face helt, så jag blev jämn och blekgul, vilket jag tyckte var fint.

    Förr trodde jag att det var kalla färger som klädde mig bäst. Men nu vill jag bara ha varma toner, röda, orange, korall. Har ett rödoranget läppstift för jämnan, på läpparna och tillsammans med solpuder på kinderna. Förr hade jag alltid solpuder från isadora. Nu har ett som jag fått, från lancome, men det är typ lika bra som det från isadora. Hursomhelst, nu är de kalla nyanserna borta, tror det är en känsla mer, än vad som är sant, när det gäller färger man passar i.

    Handlar på Åhléns. Men misstänker att kicks är minst lika bra. Helst vill jag ha dyra lyxiga märken, som dior eller chanel eller ysl, inte för att de är bättre, mest för att jag är en trånande lyxjunkie och vill ha fina förpackningar. Fast bästa läppglasen är billiga viva la diva, klibbig, sitter kvar och glänser som tusan. Sen tycker jag det är svårt att hitta det motsatta, matta läppstift, det finns inte här i stan iaf.

    många ord blev det, men inte mycket till svar.

    SvaraRadera
  4. kom på en sak Disa, världens bästa foundation/puder= sensai total finish från kanebo. Täcker allt. Och så fint den täcker sen. Men tyvärr finns den inte i nog ljus för mig, men jag är också galet ljus i hyn. En gång sminkade jag en man till ett lik. Han såg så blek ut, sen jämförde han sin sminkade arm med min. Jag var blekare.

    SvaraRadera
  5. Åh, tack för svaret! Jo, jag kan känna mig lite utklädd också, speciellt om jag har consealer men ingen mascara. Då ser jag riktigt obehaglig ut. Men jag gillar det så! Clinique brukar ha bra grejer, ska kolla in deras.

    Det stämmer säkert. Jag köpte viva la diva läppglans i helgen efter ditt tips. I någon korall/orange ton. Älskar det! Färgen känns lite ovan och jag blir något blek i den, men med lite solpuder borde det bli bra. Jag har länge funderat på att beställa ett från Nars som heter Laguna tror jag. Det ska fungera för blekisar tydligen. Men om Isadora är bra kanske jag borde testa det först!

    Haha! Blekare än ett lik alltså, det är inte fy skam! Jag var utomlands i vinter och fick irriterande pigmentförändringar på ryggen (trots massa spf) och nu vågar jag inte vara i solen längre. Så jag blir blekare och blekare för var dag som går, men jag ska helt klart kolla in kanebopudret innan jag blivit allt för blek. Det lät väldigt spännande.

    Tusen tack för svaret!

    SvaraRadera