söndag 29 mars 2020

Plasten över trenchen.

Igår gick jag till Mariedals handelsområde och köpte kattmat. När jag klädde mig, efter att ha sett inlägg på insta om att det var vår, tog jag min Trench. Min ännu ej använda trench. Köpte jag den före jul? eller just efter? minns inte, även oviktigt. Hade iaf inte burit den än. Av märket Tommy Hilfiger. Den var nog lite dyr. Den har ett storrutigt foder, men är inte en vinterjacka. Den har hängt på en galge med ett plastöverdrag över kappan sen den anlände till mig. Plastöverdraget är tunn, vanlig genomskinlig plast. Den typ av plast Miss Jones älskar att tugga på.

Lägger plasten på byrån, sen ser jag att den kan eventuellt ramla ner och jag vill inte att Miss Jones ska råka tugga i sig den, det är inte bra. Tar plasten och trycker fast den mellan vägg och byrå. För jag vill iväg, inte in och slänga den i soporna, det känns tidsödande. Går ut. Det blåser kallt och jag förbannar mig att jag inte tog mössa. 

För att komma till Mariedal går en över ett par konstgjorda ängar. Där finns en damm och en ny damm byggs lite längre ned. Det finns gäss och änder i den redan befintliga dammen. Ängarna böljar och på ena sidan slutar de vid en slalombacke, på den andra vid ett radhusområde. På sommaren finns det får i en hage. Det finns även en diskgolfbana samt fotbollsplaner med tillhörande barack för ombyte och dusch för fotbollspelarna. När jag går där, över ängarna, minns jag att Miss Jones inte finns mer.

Idag när jag gick ut tog jag mössan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar