onsdag 11 maj 2022

En förmiddag i maj.

Är såklart väldigt trött idag. Hjärnan känns svullen och benen tunga och kraftlösa. Ute har solen spruckit fram efter regn och vinden får dropparna på ett biltak att vibrera. Huset har skakat hela förmiddagen pga vägarbete. De lägger om asfalten på gården utanför och vi kan nu bara ta oss ut och in genom cykelförrådet.

Jag klipper inte på min film och har tappat tron på mig som filmskapare. Som skapare överhuvudtaget. Att Nätter och dagar i juli blev som den blev hänger bara på tur. Tror jag saknar något i mig själv, det där som får något att landa i folk, mitt bara svävar runt, ogreppbart på gränsen till ointressant. Ett spår av talang som aldrig utvecklas. 

Min hy är oväntat bra idag. Blek som marsipan. Jag ser trött och sliten ut, men bedårande. 

Försöker att inte köpa en dagbädd. Men det är svårt när en typ har råd. Att jag har pengarna, lite till, men med ett köp är bufferten nästan slut och jag har ännu inte börjat pensionsspara för jag saknar helt motivation. Vill bara lajva välbärgad ett tag till. Samla på mig vackra saker och prata om  tidlös design och kvalitet. Sen, om kanske fem år, lära mig leva på vatten, bönor och vad jag finner i soporna. 

Bild på härlig frukost pga vad jag äter nu när jag låtsat att jag är en konstnärssjäl. Se så röda och vackra tomaterna är. Bild på mig i denna stund vid mitt köksbord skrivandes dessa rader nån timme efter att tomatmackorna åts men med en ny kopp te som jag dricker av.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar