tisdag 27 december 2022

Instagram.

Mitt instagram blev anmält och avstängt natten mot julafton. Vet fortfarande inte vad jag gjort, vilka regler jag brutit mot. Lägger mest ut bilder på öde gator, mitt hem, katter och mig själv. Kommenterar inte andras inlägg med annat än hjärtan. 

Iaf hann jag se att mitt första inlägg på instagram, i december 2012, var en bild på min mormor. Så blev även mitt sista inlägg  bilder av henne. Mitt instagram börjar och slutar med Hillevi. Inte kanske helt sant, för efter alla bilder av mormor kom en stories på 12 sekunder med Montzi. Men inte lika ödesmättat, inte lika passande i saknaden.

På morgonen efter arbetet, måste alltså har varit julaftons morgon, försökte jag förstå hur jag skulle ta reda på vad som hänt. På nån sida klickade jag mig runt och så kom ständigt frågan: Var detta till hjälp? Med svarsalternativ runt ansikte med mungiporna upp alt runt ansikte med mungiporna ner. Klickade mungiporna ner. Sen skulle det motiveras varför det inte var till någon hjälp och jag skrev varje gång: Men det har inte löst mitt problem, jag fattar ingenting. Desperat och speedat trött fortsatte jag detta i ca en timme och måste ha lämnat denna mening som svar minst 25 gånger.

När jag sen vaknade, gick mot arbetet på julaftonens kväll, kände jag inte någon större saknad efter instagram. 


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar