måndag 12 oktober 2020

 Igår hade jag huvudvärk igen. Vaknade och kände en stank. Som att jag låg otvättad i otvättade lakan med mitt otvättade hår. En evig instängdhet som brustit och sipprat ut. Tror det kom ur min mun, flödade ur min mun. För sängen och jag var rena. Reste mig, vinglade till kranen, lapade vatten.

Drack mitt kaffe, åt de skånska pepparkakorna med blåmögelost på. Drack ett glas äppeljuice. Åt en banan och en satsumas. Chattade med en vän men fick svårt att formulera mig. Tappade upp ett bad och kröp i. Hoppades att det skulle råda bot mot sprängningarna i skallen. Låg i badet, blev varm och mjuk. Kände hur min läpp sprack lite, hur en droppe blod sipprade fram och nuddade min tunga. En liten svag ström av blod från min läpp fortsatte rinna under hela dagen. 

Efter badet somnade jag i soffan. Det gjorde mig lycklig att ha en soffa att somna i. 

Vet inte varför jag var i så dålig form. Varför jag stank så olidligt? Dricker knappt alkohol och hade inte gjort det kvällen innan. Hade burit en kaktus och en kruka från Ica. Kanske tål inte min axlar mer än så, kanske leder det till att de spänner sig. Min egna stank har jag inga teorier om.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar