tisdag 2 oktober 2012

Gårdagens glädje var en gul arbetstunika som varit borta sen Juni och igår återfanns på en strykbräda en trappa upp från min avdelning. SÅ glad jag blev, ville ringa någon, ville göra en facebookstatus. Blev förvånad över min glädje. Dagens glädje var när jag trött över en kopp té i trevlig sällskap kom på att det är ett nytt avsnitt svenska Hollywoodfruar ikväll. Herregud, jag ser serien, varje vecka, men ibland tappar jag intresset, tänker på annat, fingrar på tårna eller något. Så varför blev jag så glad idag? Är det för att jag är trött och det programmet är som billigt godis - kan kännas så lockande gott men egentligen bara gör en illamående och tom. Blev alltså även idag förvånad över min glädje.

3 kommentarer:

 1. Va?! Filmfestival i Umeå, vad kul!! Jag är nyinflyttad så jag vet ingenting. Typiskt att det är den där veckan dock.... Visas din film på lördag kl 18.30??? Isf har jag tur för då är jag tillbaka i stan!!! Om man nu kan köpa biljett för att vara med en dag, ska ringa och fråga. Kul, vill gärna se! Intressant ämne, är så förväntansfull.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja, move heter filmfestivalen. Filmen visas tillsammans med Victors andra kortfilmer 17:30 på folketsbio lördag 13/10. Och 18:30 måndag den 15/10 (var vet jag inte), senare samma kväll ska Victor sitta och berätta om sitt filmskapande i Pub freja (i idun-folketshus), det heter i Huvudet på Victor Lindgren och är gratis, kanske är jag och producenten med också.

   Radera
 2. Jaha, tack för info. Då ska jag planera lite. Kul.

  SvaraRadera